Hvem er vi ?

Hvem er vi og hvad laver vi?

 

EL-team Fyn A/S er en dynamisk virksomhed, der leverer alle typer af el-tekniske installationer. Vores primære arbejdsområder er service og enterpriser, som udføres af vores engagerede og faglærte medarbejdere som har individuelle kompetencer indenfor Industri, Intelligente lysregulerings-installationer (KNX, IHC), Forsyningsnet, Tele/Data (IT), Porttelefoner og telefonanlæg samt solcelle anlæg.

Den Gode Historie

 

Det er gået stærkt siden starten i 2002, da tre stole omkring bordet i frokoststuen var nok til, at alle medarbejdere kunne sidde ned samtidigt. Siden har de to stiftere og nuværende ejere, Jan Pilegaard og Søren Jepsen, måttet udvide både møblementet og de øvrige elementer i forretningen ganske voldsomt.

 

EL-team fyn a/s har været Gazelle virksomhed i 2007, 2008 og 2009, et signal om at ekspansionsplanerne ikke blot hjemme i Odense, men også i København og Svendborg og har medført positivt vokseværk. Det udførte arbejde har medført mere arbejde – det bedste tegn på en virksomheds kundetilfredshed.

 

Regnskaberne og de finansielle resultater vidner om en solid og troværdig samarbejdspartner og gør EL-team fyn a/s til en tryg og professionel leverandør.